Американски гангстер си живее като крал в затвора и забременил четири надзирателки

Покъртителна история за злоупотребите в щатски затвор в Мериленд беше разкрита от американските медии. Оказа се, че местен гангстер е организирал и ръководел схема за внасяне на контрабандни стоки зад решетките, като "подкупвал" системно 13 надзирателки, четири от които с времето дори забременели от него, пише БГНЕС.

Федералният обвинителен акт гласи, че Тейвон Уайт бил обвинен в трафик на наркотици, мобилни телефони и други видове контрабанда в балтиморски затвор. Служители на изправителното заведение, включително надзиратели, шестима негови съкилийници и петима други хора, свързани с групировката на Уайт, спомагали за осъществяването на схемата.

В акта е отбелязано още, че редица затворници правели редовно секс с част от надзирателките. В резултат на това четири от тях забременели от Уайт – лидерът на групировката "Семейството на Черната горила".

Тейвон е обвинен, че давал рушвети и подкупвал по различни начини женския персонал, с цел приобщаване към организацията му, предаде "Фокс Балтимор". Дейността му се разраснала до такава степен, че Уайт преди дни бил заснет да крещи: "Разбирате ли ме? Това е моят затвор. Сериозен съм, окончателните решения тук взимам аз".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини