Кметът на Смолян поздрави Виктория и Павел, организирали концерта за сираци

Мелемов лично благодари на Виктория Абаджиева и Павел Хаджиев за благотворителния концерт

Кметът на Смолян Николай Мелемов лично поздрави учениците, които  организираха благотворителния концертна на 12 март, под мотото: „От деца за деца" . Целта беше да се съберат средства за децата сираци в дома в Широка лъка.

Градоначалникът връчи поздравителни адреси и подаръци на Виктория Абаджиева и Павел Хаджиев, които занесе в СОУ „Отец Паисий" , където учат младежите. Мелемов заяви, че местната власт винаги ще подкрепя и ще помага за осъществяването на благородни инициативи.

На 12 март залата на театъра се оказа тясна, за да побере смолянчани, които се включиха в инициативата, организирана от Виктория и Павел.

В концерта  участваха  Росица Пейчева, Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, Валя Балканска, Златина Узунова и гайдарят Петър Янев. На сцената излязоха и децата от  Обединения  детски комплекс, както и родопската хумористка от клуб „Зевзек” Веселина Бабаджанкова .

Организаторите на концерта и  директорът на Дома Станислав Шиков благодариха на кмета Мелемов, който осигурил безплатно голямата зала на Родопския драматичен театър, осветлението, озвучаването и афишите за концерта. Градоначалникът се включи в инициативата, като дари и лични средства.

Вместо входни билети, публиката влизаше в залата с картички, които се продаваха  по 2 лева, а след приключването на концерта стана ясно, че са събрани около 3000 лева.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини