Избегли и Бегово са две различни и доста отдалечени едно от друго села, колеги от Пловдив

По повод новината за разкрита преди ден нарколаборатория, която незнайно защо някои пловдивски медии разпространиха, че е била в Избегли, Asenovgrad.NET държи да направи уточнение, като публикува 1:1 информацията от бюлетина на МВР с дата 18 февруари:

"Импровизирана нарколаборатория разкриха служители от група "Наркотици" в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и колегите им от РУП - Хисаря. В хода на спецакцията в събота при претърсване на къща в село Бегово полицаите открили оранжерия за отглеждане на марихуана, оборудвана с капково напояване и контролни уреди. Иззети са 196 стръка канабис в различен стадий на растеж, 386 грама марихуана и множество растителни препарати. По случая са заподозрени трима пловдивчани – И.Б. /34 г./ и братята А.П. /36 г./ и С.П. /30 г./, в чийто имот е изградена нарколабораторията. Образувано е досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Пловдив. Тримата мъже са задържани за 72 часа."

И така - лаборатория има, полицията я е открила, иззети са канабис и марихуана, арестувани са трима мъже, двама от които братя. Дотук информацията е предадена коректно от пловдивските ни колеги. Разликата е една единствена и тя е, че нарколаобраторията е открита в БЕГОВО, общ. КАЛОЯНОВО, а не в ИЗБЕГЛИ, общ. АСЕНОВГРАД.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини