Наградиха децата, направили изложба от отпадъци

Дипломи, тишърти, светлоотразители,еко торбички и други подаръци от РИОСВ получиха учениците, класирани да участват в конкурса на МОСВ „Обичам природата и аз участвам“. Въодушевени от вниманието, децата изрисуваха черната дъската с много цветя и с едно голямо „Благодарим Ви!“. А Николет Божева благодари от името на съучениците си за помощта, получена от Ангелина Славова.

Преди месец, по инициатива на учениците от клуб „Да успяваме заедно“ в училище „Св.св Кирил и Методий“ бяха изработени предмети от отпадъци. С най- красивите от тях, те организираха изложба, а след това изпратиха 7 от експонатите в регионалния инспекторат на министерството в Пловдив.

Вчера Румяна Андреевска, представител на РИОСВ, се срещна с учениците и тяхната ръководителка Ангелина Славова. Тя им благодари за активността и пожела да се включат и в другите конкурси на Регионалния инспекторат. „Преценихме, че усилието и старанието на всички деца заслужават нашето внимание и за това ви донесохме подаръци, а ви пожелавам в края на годината, когато Министерството обяви резултатите, между вас да има победители и спечелили големите награди – каза г-жа Андреевска. Тя сподели удоволствието да работи по различни проекти с община Първомай, един от тях- ежегодния колопоход в Деня на земята.

 Теди Кирякова

Ангелина Славова и Румяна Андреевска
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини