"Вражалец" отново обра овациите на фестивал

Младите артисти от „Вражалец“ отново вдигнаха публиката на крака– този път в Хисаря. Аплодираха ги театралните колективи от Ботевград и Перущица, от Свиленград и Хисаря. И всички те си признаха, че изпитват  уважение и лека благородна завист към нашите изпълнители от Младежкия театрален състав от СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ с ръководител Спас Янков. Тук бяха и кметовете на Първомай – Ангел Папазов и на Хисаря - Пенка Ганева. Г-жа Ганева с уважение и благодарност поздрави младите артисти. Тя сподели, че те са направили нов, по-сполучлив прочит на „Вражалец” и постановката е на по-високо ниво от тази, която е гледала от други състави.

За пореден път- 14 представления за 4 месеца. За това могат да мечтаят и професионалистите. След Първомай, Бургас, Велико Търново, Хисаря  сега ги чака сцената на Военния клуб в гр. Пловдив на 23 юни.

Зад отличията, наградите, аплодисментите стоят 13 момчета и момичета. Те правят впечатление със своята отговорност, със своята любов към театъра, с готовността да се притекат на помощ на своя приятел. Тяхна е идеята за благотворителните представления в полза лечението на Добромир Добрев /Добата/.

Радослава Ставрева

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини