Шампионите поканиха „Борислав" за спаринг

Димитър Янчев

Мъжете на „Борислав“ излизат срещу „Лудогорец“ в контрола, която е част от подготовката на българския шампион по футбол за квалификациите за Шампионска лига. Отборът от Разград е  на подготвителен лагер в Смолян. Ръководителите му  са търсели  качествен съперник и са се спрели на първомайския отбор, защото е един от малкото, които не са прекъсвали подготовката си.  Ивайло Петев – треньорът на лудогорци се е свързал с Димитър Янчев, с когото се познават от треньорски курсове. Срещата е насрочена за 18.30 часа на стадиона в Смолян. Президентът на българския шампион Кирил Домусчиев, е осигурил автобус.В него ще има около 20 свободни места за фенове, желаещи да присъстват на контролата. „Борислав“ потегля на 16 юни – събота в 14 часа от паркинга зад сградата на Общинска администрация.

Малко ме е страх за нашето представяне – сподели треньорът на първомайци Янчев-  не искам да се излагаме, но и „Лудогорец“ трябва да са добре подготвени за Шампионска лига. Там ще има наблюдатели, скаути, други треньори – трябва да се представим достойно. Все пак е чест, че са ни поканили да играем с шампиона на България. А след мача всички медии ще говорят за контролата и за подготовката на „Лудогорец“.

Желаещите да присъстват на контролата ще пропуснат поне първите полувремена на мачовете от Европейското първенство на Русия срещу Гърция и Полша срещу Чехия.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини