Разпад и при СДС?

И СДС може да се разцепи, както това се случи в партията на Иван Костов. Софийската структура на сините е готова за бунт в партията, ако ръководството на „Раковски 134” реши да останат в коалиция с Командира за изборите, твърди „Всеки ден”.

Те заплашиха, че разцеплението в ДСБ ще изглежда детска игра пред брожението, което те ще направят. Седесарите са гневни, че Мартин Димитров и няколко души от ръководството настояват за съюз с Костов на изборите, а това ще съсипе партията и ще я доунищожи. „Те костовистите напускат Командира, а ние като слепи ще вървим плътно след него. Това е безумие, твърдят разбунтували се срещу Мартин Димитров седесари.

Софийските сини този път не са сами. Настроения срещу Синята коалиция има в много организации на СДС в страната. Засега двете крила в партията са „на кантар". Не е изключено и самият Мартин Димитров да промени мнението си и да скъса с Командира, като вижда, че той вече не е печеливша карта. На 15 май сините окончателно ще кажат тръгват ли сами на избори, или ще останат в сянката на Костов.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини