22 °C

Какво ще се случи ако не пиете вода?

  • 18-02-2019 14:23
  • 1372
  • 0
  • 0
Водата е на практика навсякъде по света, а човек обикновено е съставен от между 55 и 60% вода. Каква е ролята на водата в телата ни и колко трябва да пием, за да сме здрави? Мия Накамули описва здравните ползи от хидратацията. Урок от Мия Накамули, анимация от Крис Бишъп.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Parvomai.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини