Лейди Гага ще въведе нюйоркчаните в новата година

Лейди Гага е знаменитостта, която ще въведе нюйоркчаните в новата 2012 г., предаде ДПА.

В миналото това направиха бившият президент Бил Клинтън и боксовата звезда Мохамед Али. Тази година редом до кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг Лейди Гага ще натисне копчето за спускане на огромното кристално кълбо на Таймс скуеър, с което по традиция Голямата ябълка отбелязва навлизането в новата година.

Обикновено на партито присъстват 1 милион нюйоркчани. Тази година към тях ще се присъединят и рок легендите Чък Бери и Пати Смит, допълва Франс прес.

Партито ще бъде съчетано и с парти на телевизия Ем Ти Ви, в което ще участват Селена Гомес и Деми Ловато.

В страницата си в Туитър Лейди Гага подчерта, че за нея е чест да въведе съгражданите си в новата година, предаде ДПА. Кристалното кълбо на Таймс скуеър ще се спуска в новогодишната нощ в продължение на 60 секунди, припомня Франс прес.

За онези, които не искат да празнуват на открито, в новогодишната нощ тенорът Пласидо Доминго ще изпълни ролята на Нептун в операта "Омагьосаният остров" в Метрополитън опера.

Операта съчетава текстовете на Шекспир с музиката на няколко барокови композитори. В Ню Йорк фирмата Байтокс пък вече започна да продава лепенки срещу махмурлук, включващи природни продукти, които помагат да се избегне главоболието и схващането след новогодишното препиване.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини