Левски-Ботев 2:3

Волейболният мач между отборите на ПГСС „Васила Левски“ - Първомай и ПГЛВ „Христо Ботев“ – Перущица завърши 2:3. Репортерът на информационния сайт „Ученически Стандарт“ Георги Димитров, впечатлен от оспорваната среща каза, че тя напомня за дерби между футболните отбори носещи имената на патроните на професионалните гимназии Левски и Ботев.

Съперникът на нашите момчета е с опит в различни турнири. Първомайци пък бяха с къса резервна скамейка и лишени от двама от най-добрите си играчи заради контузии. Въпреки това те се представиха достойно, едва в петата част се усети умора и разконцентрирането им доведе до тази загуба.

Резултатът от волейбола не помрачи радостта на гимназистите ни от турнира по тенис на маса, където нашите победиха лозаро-винарите от Перущица с резултат 3:1. Християн Петров, Петър Ангелов и Петър Христозов разбиха противника си.

Срещите между учениците от двете професионални гимназии бяха организирано от учителите по физическо възпитание Найден Йорданов и Павлинка Иванова. Идеята е възникнала по време на изпълнението на проект по програма „Земята – източник на доходи“, където двете училища са си партинирали.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини