Ангел Папазов: „Благодарност на всички, които ми гласуваха доверие“

Кандидатът на Коалиция „Заедно за Първомайско“ Ангел Папазов спечели трети кметски мандат в Първомай. Това е изборът на 62% от гласувалите. Преди отново да встъпи в длъжност кметът се обърна към избирателите: „Скъпи съграждани, изказвам огромната си благодарност към Вас, които ми гласувахте доверие. През третият ми мандат като кмет е важно да продължим да работим заедно в името на Първомай и за доброто на всички от общината, независимо за кого и дали са гласували!“

На новия кмет и съветниците му от Коалиция „Заедно за Първомайско“ предстои да се сформира силно мнозинство, с чиято подкрепа да започне реализацията на предизборните обещания. Ангел Папазов се надява по този начин жителите на община Първомай да се почувстват равноправни европейци.

Гордост за стария нов кмет е започналия да се реализира в седмицата преди изборите проект за обновяване на градската среда.  Той е впечатлен от изключителния интерес на младежите към построяването на скейт парк и спортна площадка.

Община Първомай е партньор в сдружението, което изгражда сметището в Асеновград. На първата копка на обекта присъства Министърът на околната среда и водите Нона Караджова. Тогава тя съобщи, че стартира финансирането  на проекти за водни съоръжения в населени места от 2 до 10 хиляди жители. В община Първомай  вече е изготвен  такъв проект за село Градина.

Като „неотложен“ Ангел Папазов определи и проектът за „Почистване на речното корито и отстраняване на наноси и земни маси от коритото на река Тополовска“, по който вече започват технологичните проучвания.

Ангел Папазов се надява чрез диалог с правителството и централната власт да гарантира развитието на общината в следващите четири години.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини