ПП ГЕРБ-Харманли даде заявка за модерно управление

ПП ГЕРБ-Харманли и кандидатът за кмет на партията Наталия Пачеманова дадоха амбициозна заявка за едно модерно управление на общината при откриването на кампанията си снощи. В залата на културния център бяха представени кандидатите за общинските съветници и кметове на кметства, както и предизборната платформа на партия ГЕРБ за Харманли.

Наталия Пачеманова представи съветническата листа, в която са много изявени личности от Харманли и безспорни капацитети в своите направления. Сред тях са адвокатът Иван Димитров, собственичката на счетоводна фирма Мария Киркова, ветеринарният лекар Стефка Стефанова и младият експерт по европейски проекти Христо Братанов. Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ са още директорът на ВиК Харманли инж. Йордан Малинов, преподавателката Камелия Георгиева, бизнесменът Динко Тървалиев, доктор Нанко Нанев и адвокат Татяна Маринова .

При представянето на хората, спечелили доверието на ПП ГЕРБ Харманли, гостите в залата виждаха на мултимедия техни снимки със семействата им и на работните им места.

Наталия Пачеманова представи предизборната си програма, като предварително направи уточнението, че тя е писана буквално от хората на Харманли. В продължение на няколко месеца в ГЕРБ са събирали идеи чрез разговори, имейли и социалните мрежи. В програмата е залегнало във възможно най-кратки срокове Харманли да може да консумира пречистена вода, за което трябва да бъде подменена водопроводната система, нова и справедлива методика за изчисляване на местните данъци и такси, проучване и евентуално газифициране на община Харманли, проекти за реставрация на културно-историческите паметници, саниране на панелните жилища по ОП „Регионално развитие”, нова схема за работа по европейски проекти, поставена на изцяло нова основа политика за спорта в общината .

Да изрази своята подкрепа към кандидатурата на Наталия Пачеманова на откриването на кампанията в Харманли присъства и областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Иван Петров който заяви: „Заложихме на Наталия, защото тя е човек, който умее да създава и твори, който обединява около себе си и работи докрай за идеите си”.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини