Том Круз отново в „Мисията невъзможна: Режим „Фантом”

Новият филм от поредицата Мисията невъзможна, спечелила над 2 милиарда долара по света отново ще разтърси света на международния шпионаж с “Мисията навъзможна: Режим „Фантом”.

Тайната служба IMF е закрита, тъй като е въвлечена в международен заговор за терористична бомбена атака над Кремъл. Президентът на САЩ обявява началото на режим „Фантом”. Ако приеме мисията, Итън Хънт и неговият нов екип ще трябва да премине под дълбоко прикритие, за да изчисти името на организацията. Не могат да очакват помощ, не могат да осъществяват контакт с никого и трябва да излязат напълно от шпионската мрежа. Ако някой от тях бъде заловен, ще бъде обявен за терорист. Никой от тях до сега не е участвал в толкова сложна и напрегната мисия.

Към емблематичния агент Итън Хънт (Том Круз) се присъединяват нови лица - Джереми Ренер, познат от оскаровия „Войната е опиат” и Паула Патън („Прешъс”). В ролята на Бенджи Дун се завръща Саймън Пег.
Режисьор на продукцията е Брад Бърд („Рататуй”, „Феноменалните”), а продуцент е Джей Джей Ейбрамс („Изгубени”, „Супер 8”), който е и режисьор на „Мисията невъзможна 3”. Той, както и основната фигура в поредицата Том Круз, са участали и в създаването на сценария на „Мисията невъзможна: Режим „Фантом”.

Продукцията се очаква в кината и IMAX у нас и по света на 16 декември 2011г.

Източник: kafene.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини