Бивша замминистърка рецитира пред първомайци на 8 март

Поетично-музикален спектакъл „ Балсам за душата”, посветен на 8 март се проведе днес в залата на читалището в Пърмомай. Участие взеха поетесата Надежда Захариева, бивш заместник министър на културата в правителството на тройната коалиция, и водещият на популярното телевизионно предаване „Шарена черга” – Александър Александров (Алекс).

Спектакълът започна с поздравления за всички дами в залата. Представлението е част от турнето на вестника (за зрели хора) „Минаха години”. За начало Алекс изпълни химна на печатното издание. След него Захариева прочете стихотворения, посветени на така наречения в миналото „другар в живота” - Дамян Дамянов. След трите стихотворения на поетесата и аплодисментите на публиката Алекс продължи с весела хороводна песен по-тежката „Канят ме, мамо, на тежка сватба”.

Надежда Захариева представи и някои от своите любовни стихотворения, както и една от творбите на своя съпруг Дамян Дамянов, в което се крие философията на интимните отношения на хората. Последните минути бяха посветени на големия български певец – Емил Димитров.

Таня Янкова

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини