Разбери какъв ще е съпругът ти според... птиците

Ако искате да разберете какво ви предстои в бъдеще от романична гледна точка, то защо не оставите в неделя в Деня на Св.Валентин това да направи някоя птичка, съветва британският в. "Дейли мейл".

Според древна традиция първата птичка, която неомъжената жена види в този ден, е знак за това какъв ще бъде този, за когото ще се омъжи.

Ако видиш кадънка (щиглец) например, ще станеш съпруга на милионер, а ако зърнеш канарче ще се омъжиш за лекар.

Червеношийката сочи, че бъдещият съпруг ще си изкарва прехраната с вода, т.е.ще бъде морски офицер или рибар.

Ако видиш врабче, ще се омъжиш за човек, който се занимава с обработването на земята напр.земеделец или градинар.

Синята птица е знак, че съпругът ще развеселява другите и може би ще бъде комик.

Кълвачът обаче е предзнаменование, че не се очаква сключването на брак, докато гълъбът предвещава брачен живот, изпълнен с щастие и любов.

Видиш ли патица, бракът ти ще бъде стабилен. Чайка означава, че работата на бъдещият ти съпруг ще бъде изпълнена с много пътувания.

Грабливите птици предвещават мъж, който ще бъде бизнесмен, политик или лидер.

Свраката означава, че съпругът ще бъде предприемчив. Видиш ли орехче, бъди сигурна, че съпругът ти няма да се интересува от материални придобивки.

Сипката предвещава, че избранникът ще бъде много общителен и може да работи като продавач или фризьор.

Горската зидарка е знак за мъж, който обича логиката - научен работник или математик, а бухалът, който по пронцип е символ на мъдростта и знанието, за човек, който се занимава с изследователска или академична дейност.

Синьото рибарче означава, че бъдещият съпруг вече е добре материално или е наследил пари.

Паунът е предзнаменование за мъж, който ще се гордее с външния си вид. Колкото по-жълти са перата на дадена птица, толкова по-горяма е вероятността избранникът да бъде по-богат.

Лебедът е знак, че човекът, с който ще се обвържеш, е отдаден на изкуството (писател или танцьор) и е много верен.

Гъската е знак, че бъдещият ти съпруг ще работи в сферата на комуникациите напр.журналист. Видиш ли гарван означава, че ще се откажеш от сегашната си връзка.

Орнитомантиката - разгадаването на знаци, свързани с птици, води началото си от древността и е била използвана от както от гърците, така и от римляните.

След консултация с експерти по фолклора на келтите, европейците, живели в Средновековието, и коренните жители на Америка шефове на туристически бюра в графство Устършър създали наръчник, където са посочени фактите за това какво ни предсказват птиците в Деня на Свети Валентин. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини