Sunno S880: с двe операционни системи

Китайската фирма Sunno разработва смартфон, който ще работи под управлението на цели две операционни системи: Android и Windows Mobile. Да намерим вразумителен отговор за какво е нужно това не е особено лесно, но се предполага, че за служебни нужди примерно ще се използва операционната система на Microsoft, а за развлекателни цели – Android. Като дизайн обаче със сигурност можем да кажем, че създателите на Sunno S880 безсрамно са копирали външния вид на Sony Ericsson Idou.

Китайският телефон се очаква да дебютира на местния пазар на 15 октомври, като тогава ще станат известни и пълните му технически характеристики и крайната цена. Засега предварителната информация гласи, че в Sunno S880 се използва процесор с тактова честота 806 MHz, а дисплеят е 3.6-инчов с WVGA резолюция (800 x 480 пиксела). Непотвърдени остават слуховете за присъствието на 8-мегапикселна камера, 128MB или 256MB RAM памет, Wi-Fi и GPS модули. Като технически характеристики устройството изглежда някак неправдоподобно мощно за китайски продукт...

Засега липсват сведения за поддържаните от Sunno S880 мобилни мрежи - и дали той ще се разпространява извън границите на Китай.

Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини