Blackview BV9700 Pro - як смартфон, който мери сърдечния ритъм и замърсяването на въздуха

Изображение 1 от 2

    Смартфонът Blackview BV9700 Pro е известен с това, че може да измери сърдечния ви ритъм само като поставите пръста си върху него. Сега телефонът се предлага при специална цена.

    BV9700 Pro, създаден от Blackview, водещ производител на издръжливи телефони, разполага със собствен пулсомер, който може да измери сърдечния ви ритъм след като поставите пръста си върху екрана на устройството. Това е толкова лесно и много удобно, понеже смартфонът се използва ежедневно и се носи непрекъснато.

    Данните за сърдечния ритъм са с голяма точност – много по-висока от редицата приложения за тази цел. Телефонът има и вграден крачкомер, с който можете да следите какво разстояние изминавате всеки ден.

    BV9700 Pro може да измерва качеството на въздуха в помещенията, температурата на околната среда и влажността. Качеството на въздуха се проверява на всеки 4 секунди и ако той е нездравословен, устройството показва специално съобщение. BV9700 Pro ви информира и за нивото на летливите органични съединения (ЛОС) в работната среда. Тази функция е особено полезна за хората, които работят с разтворители, с бои или на места, където се произвежда пластмаса.

    За много хора BV9700 Pro е по-скоро здравен съветник, отколкото просто здрав телефон. А и като издръжлив телефон той е много добър на доста приемлива цена. Устройството покрива спецификациите на стандартите MIL-STD-810G, IP68 и IP69K, което означава, че е водоустойчив, прахоустойчив и издържа на силни вибрации. Телефонът издържа във вода, в прашна и песъчлива среда, на силен дъжд, на вибрации и на екстремални промени на температурата. Разполага с мощна акумулаторна батерия и дисплей, защитен със закалено стъкло, с които устоява на неблагоприятните външни условия.

    И още, BV9700 Pro има инфрачервена камера, базирана на сензора Sony STARVIS IMX291 и може да прави ясни снимки дори в пълна тъмнина. Нощните сцени наистина се получават много добре.

    BV9700 Pro се базира на 8-ядрената SoC Helio P70 и работи под управлението на операционната система Android 9.0 Pie. Новата версия на Android осигурява 13% по-висока производителност от предишната. В сравнение с предишния модел P70 намалява консумацията с 30%, подобрява охлаждането с 20% и осигурява 7% по-дълга автономна работа. Ефективността на работа на алгоритмите с елементи на изкуствен интелект е с от 10% до 30% по-висока в сравнение с предишния P60.

    Останалите технически характеристики:

    Samsung 16MP предна камера
    Dual Samsung 16MP + 8MP задна
    6GB + 128GB 9 Android 9.0 Pie
    4380 mAh, Безжично зареждане
    Отключване с разпознаване на лице и пръстови отпечатъци

    Източник: kaldata.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини