Влогърът Крис Захариев идва в Татарево, за да покаже как се правят видеоклипове

Един от най-популярните български влогъри, Крис Захариев, ще гостува в Татарево на 7 юли. В 10:00 часа, салона на читалище „Народна просвета“ ще отвори врати за прожекцията на пълнометражния му филм „Да се изгубиш нарочно“, вдъхновен от първите български уеб-серии под същото заглавие. След края на филма публиката ще може да зададе своите въпроси директно към Крис Захариев. 
„Човек трудно може да остане безразличен към замаха, с който този млад български влогър твори!, твърди Наско Атанасов, който съдейства за популяризиране на събитието. 
След дискусията ще бъде поставено началото на проекта „Работилница за влогъри“ - част от официалната програма на Пловдив Европейската столица на културата 2019.

Влогърът ще сподели опит с деца в Татарево и нагледно ще покаже как се заснема и монтира видео клип. Под напътствията на менторите всеки участник в работилницата ще има за задача да заснеме свой собствен клип по тема, която го вълнува.

Крис е първият влогър, който ще сподели своя опит за това как създава своите изключително вдъхновяващи видеа с младите участници в работилницата. Той е и член на журито, което ще прегледа финалните видеа на самите участници. 
Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини