Седем нови патрулки получи МВР в Кърджали, пет ще патрулират по пътя за Маказа

Изображение 1 от 4

    Седем нови патрулки получи Областната дирекция на МВР в Кърджали,като пет от тях ще патрулират по пътя за ГКПП "Маказа-Нимфея". Днес директорът на ОД на МВР Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи ключовете на командирите на отделения, които ще използват автомобилите. Това стана в областната дирекция. За Кърджали бг вести старши комисар Венцислав Момчилов поясни, че патрулките са осветени от свещеник при получаването им в столицата. Той изрази надежда,че служителите на реда ще ги ползват безаварийно. Натовареността на патрулките е голяма, 24 часа в денонощието посочи директорът на ОД на МВР-Кърджали.
      Новите автомобили са среден клас,"Шкода Рапид",с бензинови двигатели. Две патрулки получава Районното управление в Кърджали, като едната ще се базира в Черноочене. Автомобили получават и Районните управления в Момчилград,Кирково,Крумовград и Ардино.
      Нашите екипи ще следят всички рискови кръстовища и участъци по трасето за Маказа, поясни още старши комисар Момчилов. Той подчерта, че патрулките ще се включат и в специализирани операции насочени срещу престъпността в малките и отдалечени населени места, което е приоритет на Областната дирекция на МВР-Кърджали.
     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини