Зрелостниците в Ардино получиха своите дипломи

34-ма зрелостници от СУ „Васил Левски” в Ардино с класни ръководители Азис Мурад и Минка Митева получиха своите дипломи за завършено средно образование и свидетелство за професионална квалификация, удостоверяващи знания, умения и компетентности по профил „Природоматематически“ и професия „Икономист-информатор“.

На тържеството, проведено в двора на училището директорът на училището Аника Петрова, връчвайки дипломите, пожела на випускниците много успехи и добра реализация в живота.
„Скъпи младежи! Мислете винаги за доброто, работете добре и очаквайте добро – така то винаги ще ви следва. Ентусиазирайте се от успеха на другите, както и от собствените си успехи. Отделяйте достатъчно време за самоусъвършенстване. Работете за личния си просперитет, но не забравяйте да работите и за благото и величието на нашата скъпа родина – България!“, заяви в своето приветствено слово към зрелостниците Аника Петрова.
Първи своите дипломи получиха отличниците на випуска Радина Емилова, Дениз Мюмюнова, Симона Павлова, Селин Байрамова, Раулф Осман, Наидджан Дурмуш, Стиляна Хаджиева. Те бяха наградени от ръководството на училището с грамоти. 
От името на зрелостниците отличничката Селин Байрамова изказа искрена благодарност към учителите.„На Вас, скъпи учители, дължим зрелостта си. Вие ни поведохте по трудните коридори на знанието. Ще ни липсвате много! Ще ни липсва доверието в нас, обичта, с която превръщахте лудориите ни в отговорност. Търпението, с което ни учихте, че животът е път и цел“, заяви Байрамова.

В края на церемонията випускниците хвърлиха шапките си във въздуха.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини