Баскетболният треньор Красен Киров отново №1 в колоездачното изкачване на Аида

    Треньорът на баскетболния ЦСКА Красен Киров финишира първи и в тазгодишното скоростното изкачване с велосипеди на връх Аида. Наставникът на столичния клуб измина дистанцията от 10 км за време 21 минути и 20 секунди. Така той подобри с 4 минути и 21 секунди резултата от миналогодишното състезание, в което отново стана първенец.

    Състезанието се организира от колоездачен клуб "Хасково" и от община Минерални бани, откъдето осигуриха награден фонд за победителите (първо, второ и трето място) в общо размер на 640 лева. Надпреварата се проведе за поредна година и е включена в календара на Българската федерация по туризъм за провеждане на бревети, обясни зам.-председателят на КК "Хасково" Недялко Атанасов.

    В състезанието се включиха 31 състезатели от Хасково, Пловдив, Сливен, Бургас, София, Стара Загора. Те бяха разделени в четири възрастови групи - от 18 до 30 години, от 31 до 55 години, над 55, жени. Най-възрастният състезател бе 69-годишният Костадин Костадинов от клуба на домакините. Стартът бе даден от главната улица пред община Минерални бани.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ро
      рофинка
      3 -5
      14:14, 15 юни 2019
      браво, само да пишете хасковските педаловрътковци на кой места завършиха.
      • Dz
        Dzakardo
        6 -3
        14:44, 15 юни 2019
        Колко е тъжно да си тъп, но това не бива да те спира.
        Цървул!
    Последни новини