Въведение в еротичния масаж

Да се усвои изкуството на еротичния масаж не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Освен това владеенето на подобно умение ще ви направи още по-привлекателна в очите на любимия.

Кои са необходимите атрибути за този вид масаж?

1. Еротично бельо или пеньоар. Не е желателно да правите масажа гола, тъй като съществува реална опасност да приключите по-рано спектакъла си.

2. Масло за масаж. Може да използвате обикновено, отпускащо или възбуждащо масло. Втрийте го в ръцете си, а не върху тялото на любимия: повечето мъже не обичат върху тялото им да се изсипва нещо студено.

3. Свещи. Пламъкът на свещта създава много по-романтична обстановка, отколкото нощната лампа. Можете да си купите ароматични свещи, но избирайте много внимателно техните аромати - миризмата не трябва да бъде рязка и уморяваща.

4. Музикален фон. Ако си имате любима мелодия, която ви създава добро настроение или е свързана с приятни спомени, пуснете я. Ако нямате, използвайте, която и да е бавна песен, може дори без думи или на чужд език - за да не ви разсейва.

Въведение - Започнете с гърба. Любимият ви трябва да легне по корем и да постави ръцете си до тялото. Вие седнете върху него. С леки галещи движения масажирайте неговия гръб, започвайки от раменете и бавно спускайки се надолу. Няколко пъти прокарайте пръсти по гръбначния стълб. Отделете особено внимание на областта на кръста, шията и вътрешната страна на ръцете.
Докато мъжът лежи по корем, той трябва да се отпусне максимално и да се подготви за основното действие. Всички движения трябва да бъдат плавни и галещи. Целта на интензивният масаж е не да възбужда - той ни лишава от силите и дори уморява.

Основно действие - Помолете любимия си да се обърне по гръб. Именно в това положение се извършва основната част от процеса. Вашите движения, както преди, трябва да бъдат нежни и едва забележими. Масажът може да се прави не само с ръце, но и с тяло, дори с дишане и коса.

Седнете върху мъжа. Започнете масажа от краката. Достигайки до пръстите с плавни движения масажирайте всеки един поотделно и отделете особено внимание на областта между тях (ако партньорът ви не изпитва силен гъдел).
След това масажирайте крака нагоре. Бъдете особено внимателни с вътрешната страна на краката, тъй като там кожата е по-нежна и чувствителна. Следващата стъпка е масажа на гърдите и корема. При повечето мъже най-чувствителните зони са зърната и областта от пъпа до слабините. Не докосвайте с ръце половите органи.

Именно в процеса на еротичния масаж вие имате възможността да изучите тялото на мъжа и да откриете неговите ерогенни зони. Ако сте забелязали, че вашият допир до някои области на тялото особено вълнува мъжа, периодично, уж „случайно" се връщайте на тези места. Всеки път, когато почувствате, че той е силно възбуден, дайте му възможност да отдъхне - т.е. върнете се към масажа на краката. И така, докато самата вие се почувствате готови да завършите масажа.

Вашият партньор трябва да спазва задължителното условие на масажистките от специализираните салони: до приключването на масажа той не трябва да ви докосва с ръце. Първоначално това изглежда едно доста трудно условие, но си заслужава - след това всички усилия ще бъдат възнаградени.
Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини