Google Maps вече показва къде има камери за превишена скорост в България

Google продължават да ъпдейтват популярното си приложение и вече ще ни информират къде са разположени камерите, следящи за превишена скорост. Новата актуализация също така ще показва и данни за ограниченията за скорост на автомобилите по българските пътищa и вече е достъпна в някои държави, сред които и страната ни.

От AndroidPolice ни информират, че функциите са налични в България, Чехия, Гърция, Румъния, Италия, Холандия, Португалия, Словакия, Словения, Испания, Унгария, Полша и Великобритания. Актуализацията на Google Maps вече е достъпна и в някои скандинавски държави, сред които Дания и Швеция. Mожем да сме сигурни, че в кратки срокове предстоящия ъпдейт ще е достъпен за всички. Предоставянето на данни за камерите за превишена скорост и ограниченията на пътя ще се хареса на доста собственици на смартфони в страната.

Интеграцията на тези функционалности е свързано с придобиването на приложението Waze. През последните години много от уникалните му характеристики станаха част от софтуера за навигация на Google. Включването на информация за ограниченията за скорост и камерите, които следят автомобилите в България е само част от този процес. Ако все още не виждате тези функции бъдете търпеливи, тъй като ъпдейта вероятно до часове ще е наличен и за вашето устройство.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини