Масажно студио отвори врати в Първомай

Масажно студио отвори дипломираният рехабилитатор Божидар Цонков. Приятели и близки дойдоха в уютния кабинет на ул. „Христо Ботев“ №2 – просторен, светъл, с удобна чакалня, където отец Георги го освети. Входът е от ул. "Орфей". Студиото ще работи с клиенти след записване на тел. 0885570959.

Божидар разказа, че здравословни проблеми са станали причина той да се заинтересува и да се посвети на масажа като професия и наука. Освен в Пловдивския медицински колеж, тънкостите на „разтриването“ той е изучавал и с помощта на специалиста на по спортна медицина д-р Христо Колев в Пловдив.

Специализирал е и във Варна. Предстои съвсем скоро да защити магистърска степен по Рехабилитация, морелечение и уелнес.

За Божидар Цонков рехабилитацията е начин да помогне на много хора, да облекчи болките от заболявания на опорно двигателния апарат, при дискова херния или спондилоартроза , или така познатите ни „шипове“.

Масажът може да възвърне енергията на тялото и да прогони стреса. Като профилактично средство масажът може да се използва при начална невроза, астения, хипотония, преумора, професионално пренапрежение на пръстите на ръцете.

Теодора Кирякова

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини