ДФ Земеделие най-после освободи от поста Иванка Багдатова-Мизова

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ гласува освобождаването на заместник-изпълнителния директор на фонда Иванка Багдатова-Мизова.

Оставката на Мизова бе поискана от министър-председателя Бойко Борисов преди 2 седмици - причината е, че телефонът й е обявен в сайт за резервации на къща за гости „Тара“ в село Юндола.

До днес обаче тя остана на поста си - оказа се, че бившият министър на земеделието Румен Порожанов е отложил свикването на заседание на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие“.

Управителния съвет избра Евдокия Кръстева за заместник-изпълнителен директор на ДФЗ - на мястото на Иванка Багдатова-Мизова.

Евдокия Кръстева има две магистратури – по право и по аграрна икономика от Университета за национално и световно стопанство. В периода февруари 2001 г.- юни 2008 г. е била главен секретар на Изпълнителната агенция по лозата и виното. От октомври 2012 г. до юли 2015 г. е съветник по кохезионната политика в постоянното представителство на България в Брюксел. 

От юни 2008 г. до момента работи в Министерски съвет като държавен експерт в дирекция „Централно координационно звено“ и началник отдел в дирекция „Мониторинг на средствата от ЕС“.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пе
    петър янчев
    2 0
    18:54, 17 май 2019
    Абе като гледам снимката виждам че жената е хубавичка няма начин да не е приятелка на някой големец и така да се е докопала до тази служба Няма жена пожелала нещо да не го постигне ---вдига краката и О КЕЙ
  • 2
    Абе хубава е жената нека не си крив душата Сигурно много гербаджии са я пожелали
Последни новини