Японски вишна и клен, бяла бреза и червен дъб вече са част от екстериора в центъра

Изображение 1 от 3

    По инициатива на кмета на общината Ангел Папазов и фирма „Екоколект”АД  служители от Общинска администрация  и ученици от 12 клас на ПГСС”Васил Левски”, специалност „Агроекология”, засадиха 17 фиданки. Декоративна японска вишна и японски клен ще красят градинката пред Общината, а бяла бреза и червен дъб бяха засадени в градския парк.

    В седмицата на гората фирма „Екоколект”АД дари на Община Първомай засадените вече дръвчета. Фирмата е дългогодишен коректен партньор на нашата община. Доказани специалисти с професионализъм и афинитет към иновативни технологии и методи в областта на екологията си сътрудничат успешно с колегите си от Общинска администрация.

    На 16 април при залесяването участие взе и регионалният мениджър на „Екоколект” за област Пловдив г-жа Виктория Гецова.

    Красимира Ст. Славова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Пи
      питагор
      10 -4
      07:21, 17 апр 2019
      Аваааа каква глупост овекувечена със снимки аку бяхме нурмална държава газуту още къту видят снимкатъ трябва дъ съ сезират с какъв екулугичен акъл ангу и някаква меринджейка и пруфесионалистка иекуложка сяват тва дърво ду тръбътъ с газ ъми те с този си акт засяват и бъдещи прублеми убачи на никой ни му прави впичатление а ангу даже е весел. Сига аку държавата ни ие нурмална някой ут газуту трябва да иде и да пумоли ангу да направи повторну засяванету на тва дърво.Демек сига трябва да го експлантират и после да го имплантират некъде другъде щото иначе тува дърву жъ тъкова майкътъ на та тръбъ а там тиче многу газ. Така и пърумай.неть жъ имат материал за още бизмислени рипортажи а аку ни съ примести тва дърву пърумай. неть в бъдеще ще има материал за нувини ут рода взриви се общинъ пърумай и темпудобни т.е. ут тази смешна ситуация винаги е печеливш пърумай.неть щоту жъ има матриал за писане.
    • 2
      Го
      Гошо
      3 -6
      08:36, 17 апр 2019
      Питагор аре 1в1 ******
    • 3
      Пи
      питагор
      4 -1
      08:42, 17 апр 2019
      Ава гошу шъ убасниш ли на по простите къту мене и на гражданите и селяните куиту читат пърумай.неть къко искаш да кажиш с тази умнутия кояту си написал. демек един вид да ни гу интирпритираш/аку знаиш къко узначава тая дума в куету съ съмнявам/ тъ да ни стане по ясну къкту на гражданите и селянету така и спициалну на мен закото е насочено към мене.
    • 4
      Пи
      питагор
      4 -1
      08:53, 17 апр 2019
      Ъм така кажи ва момче за ко си мъчиш мозъчето с некви цифри ни е за тебе тая рабута. кажи си го ясну и простичку яз жъ тъ разбера и точну тува жъ напрая само чи яз ся ставам амо къто ми се приспи ще използвам съвета ти.
    • 5
      12
      123
      4 -3
      17:07, 17 апр 2019
      Не само това, ухиления Анго с изветрял аграрен мозък и тези около него, не знаят ли на какво разстояние от сграда се засява подобно дърво..Можее би като бай Пенчо Кубадински/ да ме прощава,че го вдигам от гробищата/ са му го подали нажалби наш Анго, колкото за фотото.Абе има албин за снимки той, пък и селям дава..
    • 6
      Гл
      Глас народен
      0 0
      21:30, 19 апр 2019
      Безплодни дървета в общината колко искаш. Сега и японско имаме.
    Последни новини