Ливанска делегация посети Първомай

На 28.03.2019 г. на посещение в гр. Първомай бяха Министърът на външните работи на Ливан – г-н  Гебран Басил, Министърът на външната търговия – Хасан Мурад, г-н Туфик Жабер – Посланик на Ливан в Република България и други официални лица на Министерството на земеделието в Ливан и представители на бизнеса от двете държави.

Делегацията посети ,,Шипка 99” АД. Млекопреработвателното предприятие в гр. Първомай е българо-ливанска фирма, в която мажоритарен собственик е Ливанска група от фирми. Там гостите бяха посрещнати от българския участник в дружеството – изпълнителният директор Иван Савов  След официалното приветствие, гостите се запознаха в детайли с производството на традиционните млечни продукти, които се предлагат на пазара.

   Посещението бе част от официалната визита на ливанската дипломация в България и беше последвана от среща между министрите на външните работи на България и Ливан и бизнес форум с участието на ливански предприемачи, които развиват бизнес в различни сфери на българската икономика.

Parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    На
    Нашенец
    21 -3
    08:53, 31 мар 2019
    Толкова сме зле , че и Ливанците ни клатят въпреки , че мандрата работи предимно за износ изтрепват хората от работа и им дават едни от най-ниските заплати .
    • Ве
      вече чужденец
      18 -4
      09:06, 31 мар 2019
      За което , благодарете на Ангу, Фитлю и кликата която им дърпа конците
  • 2
    Он
    Ончо
    17 -5
    09:53, 31 мар 2019
    Ами то нашия град не се управлява от Папазов и Митков нашия кмет е Даци Балабанов той като пръдне и другите се насират .
  • 3
    Бо
    Бончо
    8 -3
    22:17, 31 мар 2019
    Вярно е. Ей и Христо Вълчев се насра от яд като разбра, че Чавдар ще е човека на герб.
    • ?
      ?
      2 0
      09:26, 1 апр 2019
      Дали?
    • !
      !
      5 -3
      11:10, 1 апр 2019
      Ангел Папазов е кандидата на Герб за кмет на Първомай.
  • 4
    Пи
    ПИТАГОР
    7 -2
    07:15, 1 апр 2019
    Ава ончу ава серсемино тува ли мужа да измислиш ва. Даци си има гусподар а брата на гусподара е в герб ва. Яз ни знам за ко жувеете в то град къту ни може да свържете две и две ва чита ви кументарите и саму даци ви е в устата. Явну ни ти стигъ акъла. На такива къту вас дету изобщу ни знаете къде жувеете жъ ви кажа следноту къту дойдат избурите и толкува виличаиете дациту зачеркнете квъдратчето на ангу и допишете в бюлетината даци така поне ще се преброят серсемите в пърумай.
  • 5
    Юр
    Юрдан
    11 0
    13:09, 1 апр 2019
    Аз като граждани на град Първомай за толкова години не съм усетил абсолютно никаква полза от посещенията на стада посланици, министри и бизнесмени от Третия свят. Идват, хапват, пийват и си отиват. Най-много да поканят кмета на екскурзия до техните страни. А ние редовите граждани продължаваме да затъваме в мизерията на тоя загиващ градец, дето на всеки всичко му е през оная работа...
  • 6
    Де
    ДЕБЪРЕЦ.
    1 -2
    08:34, 2 апр 2019
    Даци га го туриха да върти оранжерийте Герб ги нямаше на картата да та светна тва че ся се уриантира добре към кой да е си негова работа всички знаем на кой са оранжерийте и половин България ама забравяте бързо гледайте миналото кви ВИХРУШКИ е имало не правете само в настоящето яд ва е на герб ама за ся няма по по добри дето да управляват Дпс ли ви липсва така виждам май работата.
  • 7
    Ве
    Ветеран
    1 0
    08:41, 2 апр 2019
    На Папаза му се иска да е кандидат на Герб ако по рано беше се уриантирал ама той ги угоди бая ама не уцели ама изкара си той човека те до ся един по реда си съперник не му изкараха.
Последни новини