Тервел Пулев: Суши се целуваше с още двама на партито

Тервел Пулев защити брат си Кубрат след скандала с Джени Суши. Състезателният лиценз на Кобрата в Калифорния към момента е прекратен, след като българинът целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину.

"Не съм виждал Кубрат да излиза с такава силна игра от такива трудни мачове. Той беше много щастлив, виждаше как губи, мина през ада в четвъртия рунд, спечели мача и беше щастлив.

След това целувката… направи го, не мисля, че толкова е виновен, но няма да се фокусирам върху това. Само ще кажа, че в последвалото парти, въпросната журналистка дойде и се целува с още двама човека.

Не трябва да отдаваме толкова внимание на това. Нямам притеснения относно дела и такива неща. Видях поведението и. Има достатъчно свидетели. Всичко беше ясно", каза Тервел.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за босегателство срещу боксьора.

„Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Смешно е. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Заради целувка да ти отнемат лиценза. Това е като в детската градина. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях”, каза в ефира на „Здравей, България”  боксьорът Тервел Пулев.  

На въпроса има ли притеснения от сериозна глоба, която трябва да плати Кубрат заради действията си, Пулев заяви, че няма да коментира неща, които все още не са се случили.

Пулев говори и за травмите, които получи след мача„Малко след мача стана ясно, че ръката ми е счупена. Болеше ме цяла нощ. Не е нещо ново за мен. Ще се възстановя бързо. Важното е, че победихме”, каза още Тервел.

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини