Отнеха титлата и короната на Мис Москва

Организаторите твърдят, че "Мис Москва-2018" Алеся Семеренко е нарушила условията на договора. Тя ще трябва да предаде титлата и короната на първата "вице-мис Москва" Ксения Поленова. Какво точно е нарушението не е уточнено.

Подобен инцидент се случва за първи път в историята на конкурса за красота, който се провежда от 1994 г.  Освен Мис Москва, са избрани три нейни подгласнички и Мис Очарование, Мис Грация, Мис Фото и Мис Усмивка. През 2018 г. максималната възраст на участничките беше вдигната от 26 на 34 години.

24-годишната Алеся Семеренко спечели конкурса през декември 2018 година, като победи сред 48 претендентки за титлата. Второ място зае 25-годишната Анна Любенко, трета стана 24-годишната Екатерина Ламан.

Алеся Семеренко е от Краснодарския край. Според представянето ѝ във "Вечерняя Москва", тя учи икономика в Технологичния университет, обича рисуването, спорта и психологията и мечтае да отвори собствена верига кафенета.

"Комсомолская правда" съобщи за слухове, че в миналото Семеренко е предоставяла ескорт услуги, а влиятелен спонсор се твърди, че е платил за нейната победа. "Винаги ми е тъжно и смешно да отговарям на такива въпроси", каза тогава момичето. "Тъжно е, защото толкова ли съм грозна, че да мога да спечеля само с пари? Сякаш не".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини