Изборът на Елена Йончева съвпада с номинацията на първомайските социалисти

Доволни от избора на Елена Йончева за водач на листата на БСП са социалистите от Първомай. Това е техният избор- тя беше с най- много номинации. Един от основните им аргумент е, че е доказан боец, който умее да води битки.

След събрания по клубове и организации, в Първомай е проведена Конференция на ОбС на БСП в присъствието на  народните представители Манол Генов и Веска Ненчева. На нея местните социалисти са утвърдили списък с номинирани за евролистата на партията: Елена Йончева,  Деница Златева, Румен Гечев, Иво Христов, Момчил Неков, Петър Корумбашев, Крум Зарков, Александър Симов, Георги Свиленски.

Сред предложенията е бил и Сергей Станишев, който не е получил достатъчно гласове, за да влезе в списъка.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    25
    25
    10 -3
    21:24, 17 мар 2019
    Човека на Свинаря - СтаниШеф не е вече шеф.
  • 2
    Ив
    иван
    14 -3
    00:21, 18 мар 2019
    Все стари мошенници и тарикати от тази партия се пръкват .
    Тази да каже за парите от КТБ и от къде има имоти за 1,2 млн лева не да лъже наляво и дясно ,че
    била репресирана .
  • 3
    Пи
    питагор
    11 -2
    06:17, 18 мар 2019
    Явааа тва при комунистите си устава безвремие. Къту чита тя ридове имам чувствуту чи чита работническо дело ут 1984 гудина. Пак избират иединудушно къту един кулективен и непогрешим разум само дету иедно време избираха така другаря тодур живкув и другяра тоско янев а сига ддругарката елена йончева какъв смях. Тя комунисти са много смешни убачи още по смешни са другите които и те така нипогрешиму избират каквото трябва да се избира примерну бюджета на общинътъ. Вместо да се опитат да излъжат хората чи са димократични и ей тъка за цвят да има някакви дибати някой заблуден комунист или група комунисти да придложи някой друг те си я карат по стария комунистически начин чи дадена кандидатура била толкува хубава и успешна чи няма иедин глас против.
  • 4
    явааа кого виждат очите ми хахахаха това е полуеврееца свинар той не беше ли от абв-то или те пак са се събрали нещо комунистите са смахнатите непристойници на нашето общество
  • 5
    Въ
    въй
    5 -2
    19:46, 18 мар 2019
    Монката Генов - купуващия сигански гласове.
  • 6
    Юр
    Юрдан
    1 0
    14:32, 21 мар 2019
    Първомайските социалисти от край време са номер едно в предусещането на къде духа вятърът
Последни новини