Кметът Папазов участва в извънредно заседание на Асоциацията по ВиК

Кметът на общината Ангел Папазов взе участие в извънредно заседание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - гр. Пловдив. Темата на срещата беше кандидатстването за финансиране с проектно предложение „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителни и канализационни системи в обособена територия, обслужвана от „ВиК“ ЕООД - гр. Пловдив.

Присъстващи членове на АВиК-Пловдив приеха и  дадоха предварително съгласие на ВиК Оператора да поеме финансови задължения в размер на приблизително 17 402 874.43 лева за самоучастието си в рамките на одобреното съфинансиране.

Председател на Асоциацията е Областният управител на област Пловдив г-н Здравко Димитров. Той даде възможност на присъстващите представители от отделните общини да поставят и дискутират конкретни въпроси, предизвикателства пред реализирането на приоритетите в отрасъла, свързан с ВиК мрежите.

Беше подчертана от страна на всички присъстващи членове на извънредното заседание съпричастност и готовност за оказване на съдействие.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    СА
    с Ангу за никъде
    16 -2
    10:22, 13 мар 2019
    Кмета Папазов трябва да изнесе лекция на тема "Успешни практики по превръщането на община в ТКЗС в ликвидация".
  • 2
    Гл
    Гласът на Хората
    1 -13
    11:00, 13 мар 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ле
      Лекувай се
      15 -4
      11:35, 13 мар 2019
      Хората те възприемат като Марксист-папазовист -маниполатор .!
  • 3
    Ке
    Келеш
    5 0
    14:52, 13 мар 2019
    Дописка, достойна за Работническо дело
  • 4
    По
    Попадиева
    3 -5
    21:42, 13 мар 2019
    Няма проблем! Ние старите ликвидатори та ТКЗС , които ликвидирахме всички активи на бившите стопанства, изровихме из под земята всички хидросъоръжения, избихме животните, продадохме и изпапахме техниката и които не оставихме камък върху камък от спомените за социализма сме готови отново да се развихрим! Макар и 90% от нас да сме бивши комунисти, партийни секретари, и активисти ние ще се впуснем със същинско животинско настървение и ще ликвидираме Всичко което актива на ГЕРБ в града ни не може да усвои!както на времето се клехме да бъдем верни на БКП , така сега ще приемем обезателството да бъдем до край верни на ГЕРБ. Винаги сме готови да служим на Партията.......която и да е тя!
    Винаги ще бъдем с таз , която е на власт!
  • 5
    Пи
    питагор
    4 -3
    06:48, 14 мар 2019
    Яваа тува ие пуследната смешка в куяту ангу участва а няква пупдиева ми пише некви небивалици. А ва хора ни видите ли че не уран пием вечерта светим в тъмнуту ангу ми тръгнал на ВиК форумя да участва. Ъм не скоро сичкуту пърумайци мутантя жъ станим убачи никой нищу ни прави. Никой ни трябва дъ пие ут та вуда а те тръгнали да мъдруват за некви инвистиции тук трябва да дойде риосв рзи низнам си кой и уфициалну да забранят да са пие та уранува вуда убачи всеки мълчи и си трае агну същу. Секи ден по смешну става в тоя град с тия галсуве с тоя ангу и с то общински съвет дано Господ ми даде жиуот да гледам още сеир ду сига съм гледал многу ама май най интиреснуту предстои.
Последни новини