Предлагат на безработни да се учат да работят на компютър

Дирекция „Бюро по труда” – Първомай информира, че стартира проект „КАТАЛОЗИ” за обучение по професията „Оператор на компютър”.

Приоритетно в обучението ще  се включват продължително безработни лица; безработни без професионална квалификация или с нетърсена на пазара на труда професионална квалификация; безработни младежи до 29 години; безработни над 50-годишна възраст; роми; неактивни лица, желаещи да работят, в т.ч. обезкуражени лица.

На включените в обучението се предоставя стипендия за всеки присъствен ден в размер на 8.00 лева; а на пътуващите от друго населено място ще бъдат възстановявани транспортните разходи.

Желаещите да се включат в проекта е необходимо да попълнят и подадат Заявление по образец до 24.03.2019 година в стая № 1 на Дирекция „Бюро по труда” Първомай.

Повече информация може да бъде получена на телефон 0336 65298 или 0879003708.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Гл
    Гласът на Хората
    1 -7
    08:32, 13 мар 2019
    Това което е нужно на хората е роботче с изкуствен... Виж коментара
  • 2
    Гл
    Гласът на Хората
    3 -6
    09:15, 13 мар 2019
    Гласът на Хората очаква да се появи Лъжепитагор и, подобно на случилото се 500-550 години преди Христа, да обяви, че Първомай е открил питагорейството.
  • 3
    СА
    с Ангу за никъде
    11 0
    09:26, 13 мар 2019
    "Гласът на хората" е трол- папазовист .Целта е отклоняването на вниманието на читателите от най-най пагубното управление на общината .!!!!
    • Им
      има рима
      1 -1
      15:43, 13 мар 2019
      Гласът на хората не е трол папазовист , а по-скоро някой поп онанист
  • 4
    Гл
    Гласът на Хората
    1 -5
    10:30, 13 мар 2019
    Гласът на Хората е свеж полъх в зона на атмосферна... Виж коментара
    • Лу
      Лудото Коле
      3 -1
      18:21, 13 мар 2019
      Малоумна работа сте от това бюро.
  • 5
    Лу
    Лудото Коле
    5 -1
    18:23, 13 мар 2019
    Гласът на п*далите е просто един трол. Отдавна лъсна голУто му дуп3. Няма кой да заблудиш олигофренче, най-много в някоя детска гради можеш да се пробваш.
  • 6
    Пи
    ПИТАГОР
    3 -1
    06:31, 14 мар 2019
    Нимойте критикувайте моя най нов и непухватен ученик ва ни видите ли чи той има специални путребнусти оставете гу да се изхожда по въпросите така трупа опит и акъл ва. Яз го убочавам дистанционно приз този форум аку тува не е мудерен подход здраве му кажи след още няколко месеца жъ завърши и първия си срок на обучение тоя глас ама се чудя дали да не гу оставя да повтаря чи май много бавну схваща има определен напредък веке не говори многу многу за маркс ленин димитров живкув и мунетарни политики убачи тува не е дустатъчну. Яз придлагам на тоя глас да се запише на тя курсове да се уграмоти и не само той а всичкоту пърумай да иде и да стане компютърен специалист. Най веке фиганите трябва да идат та пуне да се научат да работят с банкумат мнгу упашки праят пу тия банкумати и батя ви Питагор ни може да си вземе кинтите умекват му капачките ут чакане. Ангу да вземе да запише и служителите си в то курс щото и там тръгедията е гуляма лелките едвам връзват две думи на клавиатурите си изобщу тази инициатива жъ е пулезна за пърумай въпреки песимистичните ми пругнози за града може пък пърумай да стани българската силиконова долина с най гулям пруцент компютърни специалисти на главъ от населението.
  • 7
    Гл
    Гласът на Хората
    1 -4
    09:34, 14 мар 2019
    Лъжепитагор си намери поклонници - лъжепитагорианци, почти трима. Големи разбирачи! Вие изобщо не можете да уловите полета на мисълта на Гласът на Хората. Арогантни, мекочлени, плоскоземни селяци! С този похват ли ще управлявате, едно смислено изречение не са чули хората от вас! Я бързо марш да се изповядате и да си почистите душите, че въобще не заслужавате Христос да възкръсва за вас.
  • 8
    Пи
    Питагор
    4 0
    12:13, 14 мар 2019
    Ни съ изнервяй моету мумче мумиче или онува другото тамън бях станал оптимист за твоету умствено развитие и ти пак ме разочарова. Ут къде ти дойди на ум тази глупост чи чичя ти Питагор иска да управлява тоя загубен град който скоро жъ стане селу. Яз аку управлявам тоя град съм казал чи жъ гу закрия и тебе първум зам. кметь жъ тъ напрая жъ тъ овулня избури жъ напрая и кметь жъ тъ назначам сам да се луташ из сградата на общинътъ къту единствена кумпания жъ ти праят гласувете в главата ти
  • 9
    бай питагоре никога не бъди оптимист за някой комунист
Последни новини