То:Част втора включва най-кървавата сцена в историята

Продължението на хитът на режисьора Анди Мусчети се задава този Септември. „То: Част втора“ по едноименния роман на Стивън Кинг е написан от сценаристът Гари Дауберман и е един от най-очакваните за 2019г. Децата са заменени от техни възрастни „версии“. В ролята на Бев ще видим номинираната за Оскар Джесика Частейн. Наскоро тя бе гост на The Tonight Show with Jimmy Fallon  и сподели малко любопитна информация за хаосът, който може да очакваме от клоунът в новия филм.

Втората част ще включва сцена, за която Джесика Частейн сподели, че съдържа най-много кръв за една сцена в хорър филм, за всички времена. Да внимават „Сиянието“ на Стенли Кубрик и кървавия дъжд на Феде Алварес от римейкът на „Злите мъртви“.

Ето какво сподели тя, пред Джими Фалън:

Ще ви го кажа. Мисля, че ще загазя за това. Но ще го направя. Може да е спойлер, но… Във филма има сцена, в която някой на снимачната площадка каза, че е сцената с най-много кръв в хорър филм, снимана някога. Казвам ви честно, на следващия ден вадех кръв от очите си…

Ако преговорим първоизточника на историята - романа на Кинг… се оказва, че по-скоро тази сцена е добавена от сценаристите. Такава отсъства в книгата.

Вече е наличен и официалния синопсис за „То: Част втора“ подаден от Warner Bros. и New Line Cinema.

27 години след ужасяващите събития от лятото на 1989г., То (Бил Скарсгард) се завръща. Клубът на Неудачниците изпълнява обещанието си - да се върнат в Дери и да сложат край на променящия формата си звяр веднъж завинаги.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Бай Коста
    1 0
    18:14, 8 мар 2019
    Изпростяване.... Изпростяване....
    Ако няма касапниза, що да гледат хората....
Последни новини