Администрацията е изпълнила 35 от 38 решения на ОбС

35 от общо 38 решения на Общинския съвет-Първомай през второто шестмесечие на 2018 година са изпълнени от Общинска администрация. Отчетът е на кметът на общината Ангел Папазов и е направен по изискванията на Закона за Местното самоуправление и местната администрация.

Едно от взетите решения е отменено, а останалите две са в процес на изпълнение.

Първото от тях е прието на 28 ноември и е за продажба чрез публичен търг на частна общинска собственост в землището на Искра.

Другото решение е за предоставяне за ползване на полски пътища и канали, попадащи в масивите на населените места от общината.

Общо 12 са неизпълнените решения на ОбС от предишни периоди. 6 са проекти, които изчакват откриване на процедура или финансиране. 3 са в процес на изпълнение. Други 3 са одобрени и предстои да бъдат сключени договори за финансиране и реализация. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    Бай Брадър
    6 0
    17:46, 6 мар 2019
    Браво,
    По три на месец или по малко от едно решение на седмица.
    Сега чак разбрах защо сатолкова изморени от много работа.
  • 2
    Аф
    афродита
    0 0
    01:52, 10 мар 2019
    Стига с тази реклама писна ми от тия бастуни нищо няма налице за гражданите.Не знам какво толкова са изпълнили,но нито нови ремонти на пътища, освен кръпките с бетон,нито нови площадки за игра на децата,нито оправени тротоари, половината дни в месеца нямаме няколко улици улично осветление стига икономии с цел кражба цялото управление на общината е РЕЗИЛ
Последни новини