Покъртителната песен на Майкъл Бубле, която той не може да слуша (видео)

Това е много специална и дълбоко искрена песен, която Майкъл Бубле записал демо в малко студио. Но тонрежисьорите не могли да го убедят да чуе записа. И певецът казва, че не възнамерява да е изпее някога отново.

Forever Now е за любовта, която никога няма да си свърши. Любовта на родителя. И болката на Майкъл.

През 2016 година Майкъл и неговата съпруга Луизана Лопилато разказаха на феновете., че тригодишният им тогава син Ноа има рак и ще бъде подложен на химиотерапия. Майкъл разказва, че когато продуцентите му казали, че това е "най-добрата песен", която някога е писал, той отговорил "това е твърде лошо, защото не искам да го правя". Отказал да участва в арнжимента. "Това е една от песните, в които се оттеглих напълно и те направиха всичко... Истината е, че наистина не исках да я слушам и сега, когато слушам диска, я пропускам, не съм готов", казва Бубле пред Mirror в края на миналата година, малко преди излизането на абума му..

След като по-големият син на Бубле, Ноа, е диагностициран с хепатобластома на черния дроб, певецът отменя турнето си и избира да бъде със сина си, докато преминава химиотерапия и лъчетерапия. 

Forever Now е от десетия студиен албум "Love" (написан с емотикон ❤️) на Майкъл Бубле, който излезе на 16 ноември 2018 г.  В интервю за "Дейли мейл" Бубле каза, че  "се пенсионира" от музиката след излизането на "Love",  че това интервю ще бъде неговото "последно" и "приключва с нарцисизма на звездите". Впоследствие мениджърите му публикуваха изявление, в което отричат пенсионирането, отхвърляйки го като "слухове, разпространявани от таблоиди".  През ноември той обяви, че ще предприеме турне през 2019 г.  Турнето "Вечер с Майкъл Бубле" започна в Тампа на 13 февруари 2019 г. Наистина не знаем дали изпълнява Forever Now на сцена.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини