Разследват побой между ученици

Служители на РУ-Първомай разследват случай на побой между ученици, съобщават от пресцентъра на ведомството.  Сигналът за случилото се зад местно основно училище е получен на тел. 112 към 9 часа във вторник. Според информацията, по време на междучасие, пред събрали се техни съученици, две 14-годишни момчета започнали взаимно да си разменят удари. В резултат на намесата на случаен минувач и пристигналите полицейски служители сбиването между двамата било прекратено, без да има сериозно пострадали. Единият от учениците е настанен в първомайската болница за наблюдение с контузии по главата и тялото. Медицинска помощ е оказана и на съперника му, спрямо когото била взета 24-часова мярка за задържане.

По разпореждане на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Първомай е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължава.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ел
    Елена Добрева
    14 -5
    16:56, 27 фев 2019
    Сбиване на ученици зад училището - да. Без сериозно пострадали - да. Но случайният минувач не е успял да спре свадата. Лично аз я прекратих. Аз извиках полицията. Настаненият в болница не е в Първомай, а в Пловдив. Освен това, няма контузии по главата, а и тялото му е здраво. Оставен е под наблюдение за всеки случай. Спрямо участниците, този който е предизвикал свадата и наблюдаващите ученици са предприети съответните мерки според българското законодателство.
  • 2
    Пи
    питагор
    2 -5
    06:09, 28 фев 2019
    на тува хората му викат гузин ни гонин пише
    • Ел
      Елена Добрева
      7 0
      15:05, 28 фев 2019
      Не се чувствам гузна! Ако някой мисли, че може по-добре да се справя с агресията в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Първомай - да заповяда, веднага аз ще си намеря друга работа.
  • 3
    Лу
    Лудото Коле
    8 0
    13:19, 28 фев 2019
    Само една "подробност" се пропуска - напишете името на училището. Аз не виждам по каква причина го премълчавате/криете?! От кого бе? От кого и за какво ?! Голяма тайна, няма що!
    ----------

    Относно коменрара на Елена Добрева, аз не виждам никаква гузност в това да излезеш с имената си и да кажеш какво е станало. Нейният коментар е доста по адекватен и информиращ отколкото т.нар. "статия" тук.
    -----------
    И едно време сме са бахтали, ама сега агресията е на друго ниво.
Последни новини