Акценти по Eurochannel през март

ЕВРОСЕРИАЛ:

Най-тежките ченгета на Холандия се завръщат по Eurochannel 

,За да намериш мир, понякога трябва да си във война."

Престъпността и тероризмът се приближават по-близо до Холандия, когато международен престъпник разширява своя пазар в Европа. С това трябва да се пребори най-доброто дуо полицаи в страната: Тео Камп и Вилем Нисен. Буйни и безмилостни, те са готови да се изправят срещу стария си враг. Повече екшън, опасност и емоции в новия сезон на Strike Force, най-успешната полицейска криминална драма в Холандия през последното десетилетие. 

Този нов сезон започва на белгийската граница, когато полицията открива телата на десет бежанци, скрити в задната част на камион. Вилем е назначен по делото и става пазител на единствения оцелял. Тео е убеден, че трафикантите на хора са манипулирани от един от най-старите им врагове - дипломата.

Третиат сезон е драматичен връх в бурното партньорство между Тео и Вилем. Ще намерят ли начин отново да се доверят един на друг? Ще оцелеят ли в битката с най-големия си враг, когато най-сетне се сблъскат с опасна мрежа за трафик на хора, убийства и тероризъм? 

През този месец, нови епизоди на сериалите по Eurochannel "Само ти", "Тайните на имението Рошвил" и "Пълно разкритие"..

ЕВРОСИНЕМА:

Евроченъл представя премиери на нови филми от Франция и Словакия през март. Зрителите ще се насладят на
предложението на Словакия за ОСКАР от 2009

Нарушено Обещание (Broken Promise).
Тази интригуваща история проследява живота на един мъж от тийнейджърските му години, през времена на големи промени и възход на нацисткия режим в Европа.

Френските трилъри "Зли ръце" и "Убийството в Монмартр" ще ви държат в напрежение този месец пред екрана на Евроченъл.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини