11 °C

Energizer ще покаже смартфона с най-голяма батерия в света на MWC 2019

Aко това, че Energizer ще продава смартфони, не е изненадващо само по себе си, компанията се готви да разкрие цели нови 26 модела на MWC 2019, като някои от тях ще имат флагмански характеристики - изскачащи камери, гъвкави екрани и огромни батерии. Бързаме да отбележим, че тези характеристики се отнасят за отделни модели, а не за един модел, който ги обединява. Факт е обаче, че силуетите на моделите с изскачаща камера карат телефоните да изглеждат като гигантски батерии.

Телефоните на Energizer ще бъдат разделени в четири серии: Power Max, Ultimate, Energy и Hardcase. Именно първата серия ще предложи модел с батерия 18 000 mAh – най-голямата, поставяна някога в смартфон, биеща досегашния рекорд на Energizer от 16 000 mAh.

Ultimate серията ще бъде най-скъпата. Тук личат моделите Energizer Ultimate U620S Pop и U630S Pop, които работят съответно с MediaTek Helio P70 и P22. И двата имат изскачаща камера, при това с два сензора: основен 16 МР и 2 МР дълбочинен. U620S Pop има и тройна задна конфигурация (16 MP, 5 MP и 2 MP) с 6 GB RAM и 128 GB място за съхранение на данни; ще го видим през юли. На свой ред U630S Pop работи с 4 GB RAM и 64 GB вградено място за съхранение.

Телефоните са произведени от френска компания на име Avenir Telecom, която от години продава бюджетни модели по лиценз на Energizer. Фактът, че неизвестна компания като тази може да създава безрамкови дисплеи с изскачащи камери, говори много за това, къде сме като иновация на смартфон пазара в момента.  

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини