10 °C

Гъвкавият смартфон на Huawei с премиера на 24 февруари

След месеци на слухове и спекулации, този месец най-сетне ще видим не един, а два гъвкави телефона. Huawei насрочи своята премиера на MWC 2019 за 15 ч. на 24-ти февруари – само дни след събитието Unpacked на Samsung.

За пръв път Huawei заговори за гъвкавия си телефон през октомври миналата година. По онова време компанията загатна, че апаратът все още ще търпи промени, но фактът, че вече има конкретна дата на неговата премиера показва, че Huawei е изгладила гънките. Нещо повече, в Барселона ще видим първия в света гъвкав 5G модел.

В същото време Samsung ще действа изпреварващо, насрочвайки своята премиера за 20-ти февруари, на която ще видим както гъвкавия модел, така и тройката Galaxy S10 флагмани.

Всъщност, февруари може да ни донесе дори още повече гъвкави телефони. Ако скорошните слухове са верни, Motorola също планира да възроди своята марка RAZR именно като огъващ се модел. Ако всичко това ви звучи вълнуващо, пригответе се за сериозни разходи, защото очакваната цена и на трите телефона е около 1500 долара.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини