37-годишен от Брестник уби жена в столичния хотел „Рила“

Изображение 1 от 6

    Сигналът за открито тяло на 24-годишна жена е подаден около 8 часа тази сутрин. На място са изпратени екипи на полиция и Спешна помощ, които са констатирали смъртта на младата жена. Като съпричастен към престъплението е задържан 37-годишният Димитър Ръжев от Брестник.

    Преди 3 дни Златена Стоянова, родом от Гълъбово, се настанила в хотел "Рила". Регистрацията в стаята на 5 етаж е на нейно име. Тази сутрин Ръжев слязъл във фоайето във видимо неадекватно състояние, заради което рецепционистите решили, че трябва да подадат сигнал в полицията. Задържането му е станало на рецепцията.

    Златена последно е публикувала „Your Year on Facebook“ – спомените й от 2018-та. Постът е от 12:44 ч. на 14 декември. Видно от стената й, преди десетина дни е празнувала рожден ден на малко момиченце. „Честит рожден ден на малката ми принцеска, да си ми жива и здрава и все така весело дете!“, си е пожелала Златена. В отговор майка й е написала „Златните ми деца-ОБИЧАМ ВИ!" Днес потресената от ужасната загуба жена публикува снимка на Златена с текст, в който отправя молба „Всички, които познаваха моето златно момиченце, нека кажат едно последно сбогом под тази снимка, защото тя никога вече няма да бъде между нас! Убиец отне живота на детето ми днес! Сбогом, слънчице на мама! Чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те, красива кукличке!“

    Все още не е изяснено какви точно са били отношенията между жертвата и убиеца. Засечена е тяхна обща снимка в един от клубовете в Пловдив с дата 11 декември.

    Огледите на местопрестъплението продължават.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини