Шофьор блъсна бременна жена в Хасково и избяга

Неизвестен засега автомобил с водач е ударил бременна жена и е избягал, съобщиха от областната дирекция на МВР.

21-годишната жена била приета вчера в Спешното отделение на хасковската болница, откъдето в 8:50 часа подали сигнал в полицията за пострадалата в катастрофа.

Униформените установили, че пострадалата е блъсната около час по-рано на кръстовището между улиците „Булаир“ и „Дунав“ от неизвестен автомобил, чийто водач, завивайки надясно, отнел предимството и ударил пресичащата пешеходка.

Жената е приведена в Акушеро-гинекологичното отделение с контузия на лявото бедро, без опасност за живота за нея и бебето ѝ. Продължава издирването и установяването на водача на автомобила.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    ..
    ...
    11 -1
    11:27, 6 дек 2018
    Нямам думи
  • 2
    Ва
    Василев
    14 0
    12:50, 6 дек 2018
    Кой го издирва?За криминална е ПТП и е работа на КАТ, а те ако шефа им не ги спеши няма да се мръднат.
  • 3
    Go
    gost
    9 -2
    12:59, 6 дек 2018
    Една камара пари похарчиха за камери.
  • 4
    Съ
    Съсед
    9 -6
    13:27, 6 дек 2018
    Не че нещо, но искам да споделя, че има жени, които са бременни и дори в 7м. не им личи, а има други, които изобщо не са бременни, а изглеждат сякаш са ....
    • Им
      Име
      4 0
      20:38, 6 дек 2018
      И какво общо има това със ситуацията. Блъскаш човек и бягаш. Важно ли е какво личи и какво не. То и мъже има, които изглеждат бременни
    • Х
      Х
      1 0
      19:53, 10 дек 2018
      Боже Господи...
  • 5
    Ма
    МАНГО
    27 -1
    13:41, 6 дек 2018
    Къде пешеходеца има предимство на кръстовището между ул.Дунав и ул.Булаир?
    А и къде по ул.Булаир има пешеходна пътека, като изключа тази до ДНА?

    Почти всяка седмица /както и снощи/ огромен камион за вода беше създал в това кръстовище хаос.
    Кой позволява на този камион в час-пик да паркира на ул.Булаир? Да не коментирам, че спира веднага след завой!
    50 метра по-надолу по ул.Булаир има отсечка към ул.Дунав 30. Там е ад - паркират коли, за да си вземат децата от детската градина, индианците пресичат на "кестерме". Някой разреши да се преминава през тротоара с камиони, като събориха мантинелите, за да може поредния новобогаташ да строи "замък".
    Живеещите в блока си паркират колите на пътя. Някакъв /да не казвам какъв/ е застанал на тротоара в самото кръстовище и продава картофи от колата си, като закрива всякаква видимост.
    100 метра по надолу - кръчма и ясла.
    Налазилите града със селския си манталитет, спират на пътя където си искат. Спират в самия завой, без да се замислят, че пречат на видимоста на всички.
  • 6
    Ня
    Някой
    14 0
    13:58, 6 дек 2018
    Този с камиона е собственика на фалшивата "хисарска" вода която продава в един гараж. Много пъти паркира камиона си и пречи на движението. Общинска Полиция са го глобявали многократно, но той е непукист и мазохист!
  • 7
    Гр
    гриша
    6 -1
    14:57, 6 дек 2018
    Движещите пешеходци се по ул.Дунав и пресичайки Булаир са с предимство пред МПС завиващи от Дунав към Булаир.Има закон и правилник Манго.А,що се отнася до останалата част от коментара ти съм напълно съгласен.Даже някой път до пункта за питейна вода дебне патрулка.,но явно когато не се зарежда с цистерната.
  • 8
    Гр
    градски
    9 -1
    15:25, 6 дек 2018
    На другия ъгъл има сервиз за мотори и моторите заемат целия тротоар и майки с колички са принудени да слизат на платното точно в завоя.Ченгетата стоят на 20 метра и се правят че не виждат.Как ли са ги "заслепили"?
Последни новини