Черни каталози вадят на Черен петък във „Верея Optic store“ в Димитровград

Изображение 1 от 3

    В най-новата и модерна оптика в града – Очен център „Верея Optic Store“, подготвят специален Черен петък за почитателите на изгодното пазаруване. Ексклузивни модели диоптрични и слънчеви очила, промоционални оферти, безплатни консултации, както и познатото безкомпромисно качество – всичко това очаква димитровградчани на 23 ноември в центъра.

    „Нeобичайна среща с Черните каталози на дистрибуторите ще предложи на димитровградчани Очен център „Верея Optic Store“. Това е нещо ново, определено е интересно и е специално за нашите клиенти, а те са стотици, само за няколко месеца, откакто отворихме врати. Няма как да не предложим допълнително един ексклузивен офертен ден с много изненади и отстъпки“, споделиха от екипа на центъра. „Разбира се – отново предлагаме безплатни прегледи в деня, за да сме максимално полезни с диагностика и консултация“, допълниха от „Верея Optic Store“.  

    Очният център, който се намира на бул. „България“ №2 – освен с впечатляващ интериор и дизайн, е и в абсолютен синхрон с най-високите изисквания и тенденции при грижата за очното здраве. Екипът от доказали се професионалисти работи със Здравната каса. Във „Верея Optic Store“ се предлагат над 26 теста за зрение, удобна юнитна система и изключително модерна апаратура за диагностика и лечение на очни проблеми. 
     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини