10 °C

Tiny star mini. Да, телефон е

Eдно забавно устройство, което е първото по рода си и вероятно се различава от всичко, което сте виждали досега - Tiny star mini

Всъщност под това име се крие компактен телефон, който е с размери от 68х28х12.6 милиметра и тегло от едва 20 грама. Въпреки това Tiny star mini е напълно функциониращо устройство, което е оборудвано с две SIM карти и 350mAh батерия. Благодарение на нея можете да използвате устройството за разговори в продължение на няколко дни без да се наложи да го зареждате. Tiny Star Mini е подходящ предимно за забавление и може да се използва като Bluetooth слушалка. 

Ниската цена и компактните размери го превръщат в перфектно предложение за подарък на приятел или любим човек. Tiny star mini също така има двуядрен процесор и 32МВ памет, която може да се увеличи с microSD карта. Стартовият пакет включва още зарядно, кабел и слушалка за телефона, като гаранцията е с продължително 24 месеца.

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини