Със спектакъл по български евъргрийни в Първомай ще гостува "Art Crew"

 

Младежката група „Art Crew“ съвсем скоро ще стъпи за пръв път на първомайска сцена със спеткакъл, изграден от любими български песни.

 

След първата част от турнето си през септември, талантливите младежи от група “Art Crew", продължават с втората обиколка на страната със спектакъла - “Вечните евъргрийни на България"! Формацията, създадена в Хасково, а вече изцяло базирана в Пловдив, е приготвила спектакъл от близо час и половина, с музиката, останала във времето и радвала поколения наред! Ще прозвучат мелодии, познати в изпълнения на Паша Христова, Емил Димитров, Мария Нейкова и много други! В концерта специално участие имат и клуб по художествена гимнастика - “Брилянт" Пловдив, които ще внесат грация и изящество, с техните изпълнения! Ще Ви припомнят едни от най-обичаните песни за всички времена, предизвикващи силни емоции във всеки един от Вас!

За първомайската публика ще пеят младите певици Венета Стоянова, Кристина Ангелова, Любомира Джорова, Мартина Кънчева, Цветелина Славова! Екипът, стоящ зад проекта, е Богомил Райков - главен режисьор, Венета Иванова - пи-ар, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект. Втората част от концертното турне на “Art Crew" ще премине през още два града в България, като на 14 ноември, концерта е в град Хисаря - НЧ “Иван Вазов - 1908г.”, а на 15 ноември, групата гостува в град Първомай - НЧ “Св. Св. Кирил и Методий” Цените на билетите за спектаклите са от 5 и 8 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на ИзиПей или на място преди събитието. Началото на концертите е точно в 19:30 часа.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини