Инцидентите над ядрените бази по света са послания от извънземните, че животът на Земята трябва да бъде ценен

    Извънземните са част от нашето семейство в Космоса и те желаят всеки един от нас да остане в това семейство. Чрез експлозии, които предизвикват над военни бази в целия свят и случаите на изключване на ракети, те показват своето съществуване, но и съобщават, насочват вниманието към това, че ядрените оръжия нанасят вреди не само на човечеството, но и на целия Космос. Това посочи по време на Научната конференция за НЛО в Хасково Робърт Салас.

    В сутрешната лекционна сесия през втория ден на международния форум капитан Робърт Салас, дългогодишен ръководител на полети и отговорник по изстрелването на ракети от Американските военновъздушни сили, представи документи в доказателство на това, че 20 години властите са прикривали информация, свързана с НЛО, преминало над ракетни бази. Случаят е от 24 март 1967 г., когато в две различни съоръжения за изстрелване на ракети е регистрирано деактивирането на 16 ядрени ракети. На една от ситуациите той сам е бил свидетел.

    В базата, където той служи, сигналът за нашествие подава охранитилят на обекта. Обажда му се силно уплашен от това, което вижда. Забелязани са ниско кръжащи летателни обекти, които не са идентифицирани, въпреки височината от само 9 метра, на която се движат над ракетите.

    Салас докладва на комадира на базата за инцидента и докато разговарят са прекъснати от сирени, а на контролния монитор зелените сигнални светлини за активност на ракетите стават червени, което е знак, че те са деактивирани.

    В този момент от охраната съобщават, че НЛО-то е напуснало обекта.

    В следващите дни има още съобщения за подобни необясними явления. В рамките на 8 дни са изгубени 20 ракети, деактивирани от НЛО-та.

    Военновъздушните сили разследват инцидентите, но не откриват адекватни обяснения за деактивацията на ракетите.

    За това, което е преживял,  капитан Робърт Салас чува заповедта: Забрави за това! И е заставен да подпише декларация за поверителност.

    Към случилото се връща 20 години по-късно, попадайки на книга, в която се описва подобна ситуация на преживяната от него. Това го провокира да се върне отново в годините назад и да си спомни подробности от 1967 година.  „Имах проблеми да си спомня някои от фактите, тъй като ми беше забранено да говоря за това и години наред се опитвах всеячески да забравя”, призна полковник Салас. В решението си обаче да разкрие подробностите и да докаже, че тайната е била умишлено скрита от властите, той стига до документи, запечатали фактологията от март 1967-ма година, чрез Закона за достъп до информация.  ВВС  разсекретява документите, тъй като преценява, че е минало много време от случката и Салас получава декласифицираната информация.

    Лекторът разказа и за скорошни запалвания и засичане на необикновена енергия над военни бази. Както и за такива, извършвани преди повече от 50 години. Подкрепи твърденията си и с документи.

    Капитан  Салас обърна внимание на проблемите със замърсяването от ядрени материали, като това в реката на Вашингтон. Показа снимки от база, където се произвежда плутоний и ядрени отпадъци, които се складират в контейнери, но в последствие се изливат в реката.

    Салас посочи и, че преди експлозията в Чернобил  е докладвано за засечени обекти над базата. Такива съобщения има и за Фукушима.

    Той е убеден в тезата си, че това са сигнали: „Смятам, че чрез инциденти, като този, който сам преживях,  извънземните ни предават посланието: Ви е не сте сами, ние също живеем в Космоса. Елиминирайте ядрените си оръжия и увеличете нивото си на съзнателност, имайте предвид всеки един от човечеството и ценния живот на планетата.”, смята полковник Салас.

    Според него, в света съществуват тайни групи, които се опитват да прикрият тези послания и данните за извънземно присъствие от  обществото, заради своята алчност за власт. „Признанието на тези факти, от което и да е правителството, би имало огромно въздействие върху развитието на човешката раса.”, посочи капитан Робърт Салас. Според него обаче процесът на разсекретяване на класифициранат информация е започнал. А като пример той посочи, признанието на  Министерство на отбраната на САЩ за съществуването на специализирана група, която се занимава с НЛО. 

    Красимира Славова 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Go
      gost
      3 -4
      21:44, 4 ное 2018
      Няма ли да има лекция за произхода на летящата чиния на Бузлуджа?
      • Go
        gost 2
        0 0
        11:28, 9 ное 2018
        Такъв въпрос може да зададе само човек с мозък, във формата на "летящата чиния" на Бузлуджа!
    Последни новини