13 °C

Финалът на „Игра на тронове“ – на големия екран

Наближава края на една от най-големите телевизионни саги. Финалният сезон на „Игра на тронове“ ще бъде излъчен догодина, но вече ни залива всевъзможна информация за последните епизоди на шоуто по поредицата на Джордж Р. Р. Мартин. Поредната голяма новина е, че създателите на сериала Д. Б. Уайс и Дейвид Бениоф обмислят да отбележат финала с... прожекции на големия екран.

Знаехме си, че за такъв феномен малкия екран ще се окаже прекалено тесен. Според идеята на създателите последният сезон ще се състои от шест епизода е с продължителност шест часа, които може да бъдат показани като трилогия в кината. Точно както трилогията, повлияла най-много върху Мартин – „Властелинът на пръстените“. Така че ни очаква един наистина епичен финал.

Междувременно стана ясно, че бойните сцени в последния сезон ще бъдат нещо невиждано. Една от най-свирепите битки е тази на Зимен хребет. От продукцията обявиха, че тя е снимана в продължение на 55 нощи. „Тази битка е брутална. На нейния фон прочутата Битка на копелетата изглежда като детска игра“, заяви Питър Диклидж.

Все още се очаква финалното решение на HBO за прожекциите на финалния сезон. Носят се слухове, че от филмовия канал имат намерение след края на шоуто да излъчат най-впечатляващите епизоди на големия екран. Така че сериалът може и да приключи, но се гответе за кино маратона „Игра на тронове“.
 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини