Димитровград ще има ледена пързалка – определят цените на билетите

В края на настоящата година Община Димитровград предвижда да изгради ледена пързалка с площ 300 кв. м. , която ще се намира на централния площад „България“.

Идния четвъртък, ОбС Димитровград ще гласува докладна от кмета Иво Димов, за определяне на цените за услугата, която ще се предоставя чрез ОП ОКДПО от края на 2018г. Ползването на нововъведената услуга, а именно – ледена пързалка, налага приемането на индивидуализация и цени за предоставянето на новата услуга и промяна на Наредба №10.

Услугата, която ще се предоставя, цели създаването на един нов продукт, който ще представлява интерес за всички жители на града и общината и най-вече – за децата. Предложени са единични цени за ползване на пързалката, които са съобразени с възрастта на посетителите, пише в докладната кметът.

Стандартната цена за ползване на ледена пързалка за посетители над 18 годишна възраст е 5. 00 лв на час. За посетителите от 10 год. до 18 год. възраст цената е 3. 00 лв и за най-малките посетители под 10 год. възраст – 2. 00 лв. Предвижда се децата и младежите с увреждания под 29 годишна възраст, да заплащат 1. 00 лв на час. Предлага се и придружители на деца и младежите с увреждания да плащат по 1. 00 лв на час, поради тяхното здравословно състояние и в посока превенция от инциденти.

 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини