Емирджан донесе европейската купа в Хасково, изненада за посрещането в клуба

    Емирджан Мехмед донесе златната купа по бокс от Анапа в Хасково. Съотборниците и треньорите на европейския шампион за младежи по бокс му устроиха изненада в клуб „Севдалин Василев“.

    След стройна организация през деня, пазена в пълна тайна от шампиона, около 17 часа Емирджан отвори вратата на клубната зала, където беше посрещнат с аплодисменти, балони и торта.

    Организаторите на изненадата бяха украсили боксовия ринг с плакат със снимки, запечатали емоционалните и моменти от тренировките и състезателните битките на на младата надежда на българския бокс.

    В залата шампионът беше придружен от родителите си, които също като него все още са под влияние на силните емоции.

    „Щастлив съм, още не вярвам че станах европейски шампион“, бяха първите думи на Емирджан. Той благодари на момчетата и момичетата за изненадата. И сподели пред всички, че шампионската купа тежи, но обеща да я защити и през следващата година.

    На по-малките от клуба златният медалист от Анапа пожела успехи и обеща, че от понеделник ще тренира с тях, за да ги стимулира към високите върхове на бокса. А настоящата си купа посвети на личния си треньор Людмил Димитров.

    Да го поздравят дойдоха и спортистките и от хандбалния тим, които по това време имаха тренировка в зала “Спартак“.

    Макар че пристигна направо от летището в София, Емирджан влезе в залата с намерение да направи тренировка, но родителите му го убедиха да стори това след поне кратка почивка.

    „Ще организираме такова посрещане и за Горяна, която съм убеден, че ще спечели бронз на Олимпийските младежки игри, защото е много добра“, обеща европейският шампион.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ко
      Кольо
      4 0
      19:55, 18 окт 2018
      Къде е треньора му ..кво сте снимали дъртия
      • Бо
        бокс
        4 -2
        22:40, 18 окт 2018
        В затвора
      • Ха
        Хас-мо-кар
        0 0
        11:03, 19 окт 2018
        Кога го вкараха?
    • 2
      Ag
      Agata
      3 0
      11:43, 19 окт 2018
      Дано не го спрат момчето да върви напред
    Последни новини