Повече импровизация и свобода на снимките на „Епизод IX“

Според Оскар Айзък, който отново ще видим в ролята на По Дамерон, снимките на „Епизод IX“ преминават много плавно, а завърналият се отново на режисьорския стол Джей Джей Ейбръмс насърчава импровизациите.

„Чувстваме се много по-свободни по време на снимките, за разлика от предишните два филма. Усеща се голямо облекчение у всички, след като на снимачната площадка можеш да чуеш: О, може да опитаме това отново по различен начин. Това демонстрира завръщането на Джей Джей, който вече е много по-самоуверен, отколкото по време на „Силата се пробужда“, споделя Айзък.

Той допълва, че напрежението не е толкова голямо и това се усеща от всички. „Просто целта на целия екип е да направим хубав филм и да се забавляваме максимално, докато го снимаме“, казва звездата от „Х-Мен: Апокалипсис“.

Айзък споделя и че заради спокойствието на снимачната площадка, вече усещат новия филм като почти завършен. Ние пък очакваме скоро да научим повече за сюжета му и как все пак ще е заглавието му.

Засега единственото, което знаем със сигурност е, че „Междузвездни войни: Епизод IX“ ще превземе кината на 20 декември 2019 г. 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини