Над 15 отбора са проявили желание да се включат в благотворителния турнир за Боян

Поне 15 отбора са проявили готовност да се включат в организирания от СУ „Златаров“ благотворителен футболен турнир в подкрепа на Боян Бонев.

Обявен за 29 септември, турнирът се предвижда да бъде във две фази – групова и елиминационна и е много възможно да продължи и през следващата събота – 6 октомври.

Боян Бонев е бивш ученик на СУ „Златаров“, син на преподавателите по математика Ваня и Иван Георгиеви. Той се нужда от над 300 000 лв. за животоспасяваща трансплантация на костен мозък.

Турнирът ще започне на 29.09.2018 година от 9 часа, на изкуственото игрище в СУ " Проф. Д-р Асен Златаров" гр. Първомай. Всички желаещи да се включат е добре да заявят своето участие възможно най-скоро, за да може да бъде определена схемата и часовете на отделните срещи. На двора на училището ще има поставени и специални кутии, чрез които всеки ще има възможност да помогне за каузата. Таксата за участие е 10 лева на човек. Всички събрани средства ще бъдат дарени в банковата сметка за лечението на Боян.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ве
    Ветеран
    15 0
    08:41, 25 сеп 2018
    Дайте да се обединим да помогнем на това момче парите са много но две три кутий цигари вместо да си купим по добре да дадем тези парички за него не е проблем който работи да пусне 10 или 20 лв но питам аз къде сте сега чорбаджиите в града с джиповете S класите със заведенията къщите хотелите тва не ви са чува на вас милиони вадите 10 лв за нас е 100 000 хил за вас помогнете не се пъчете само направете добро за това момче вярно по та логика има много болни нуждаещи се но сега е неговия ред утре на някой от нас и така ръка за ръка ще правим доброта.
Последни новини